Павел Маринов: Наистина може би изстинахме

Със сигурност следващият ни мач няма да бъде без настроение, допълва капитанът на Ямбол

509

„Изглеждаше сякаш се бяхме предали в третата част, наистина може би изстинахме. Починах си прекалено дълго на загрявката преди второто полувреме, не влязох с енергията. Очевидно съм барометър за този отбор. Когато им дам тон, започват да играят и чужденците, и българите. Може би не успях да им дам тон за играта„, каза капитанът на Ямбол Павел Маринов след загубата от Спартак с 58:90 в мач от НБЛ.

„Определено ни липсват Декуан Морис и Доминик Кристиано. Нямаме в момента типични плеймейкър и център. От началото на сезона се мъчим по този начин. Опитваме се да се нагодим с това, което ни се предлага„, добави крилото, който приключи двубоя със 17 точки и 7 борби.

„Със сигурност следващият ни мач няма да бъде без настроение и безшумен на игрището. Трябва да вдигнем малко повече шум, трябва ни повече настроение, желание и агресия. Просто трябва да има присъствие на игрището“, смята Павел Маринов.

Спартак без грешка в Ямбол (видео)

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияБарет Бенсън: Това е страхотна възможност и работя, за да не я изпусна
Следваща статияЙордан Янков: Трябва да бъдем много по-агресивни
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."