7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияПавел Маринов: Надявам се да играем поне финал

Павел Маринов: Надявам се да играем поне финал

Основното, което променихме, бе отношението ни към играта, допълва крилото на Берое

Чувствам се добре. Съвсем не съм готов за това, което имам като очаквания към себе си. Играхме много спокойно. Малко е странно, когато трябва да играеш пред празни трибуни. Темпото е малко по-тренировъчно. Надявам се, че към края на сезона ще сме по-подготвени физически и хората ще се върнат в залите. Тогава да видят малко по-различен баскетбол„, заяви пред камерата на Max Sport 2 Павел Маринов, който се завърна в игра след контузия.

Основното, което променихме, бе отношението ни към играта. В първите минути аз лично се чувствах малко по-изморен, не влязох в ритъм, не знам другите как са се чувствали. Мисля, че просто заиграхме по-отборно в защита и с повече енергия. Това промени нещата в наша полза“, каза крилото, което се разписа с 8 точки, 8 борби и 6 асистенции при успеха на старозагорци над Балкан със 79:72.

Берое взе дербито в Ботевград

Момчетата в отбора са много възпитани и културни. Лесно се работи с тях и са позитивни, което е предпоставка за добра работа. Атмосферата в залата е приятна. Не съм дошъл случайно в Берое, имам амбиции и това със сигурност е свързано с отборните. Надявам се да играем поне финал, добави Павел Маринов, който остана на паркета 35 минути в Ботевград.

В националния отбор искам да дам каквото мога като опит, който съм натрупал през годините като присъствие и дух. Надявам се през следващата седмица да вляза в още по-добра форма и да помогна и на терена по най-добрия начин“, сподели Павел Маринов за предстоящото си участие в лагера на представителния ни тим.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани