11.8 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългари в чужбинаОтбор Везенков ликува в Мача на звездите в Гърция (видео)

Отбор Везенков ликува в Мача на звездите в Гърция (видео)

Крилото на Олимпиакос реализира 18 точки за своя тим в демонстративното събитие

Отборът на Александър Везенков триумфира в 25-тото издание на Мача на звездите в Гърция. Тимът, воден от българина, се наложи над селекцията на Йоргос Папаянис със 135:112 в демонстративното събитие, което се проведе в зала „Никос Галис“, в Солун.

Крилото на Олимпиакос бе сред най-добрите за своя отбор, като се отчете с 18 точки, 3 борби, 4 асистенции и 1 открадната топка за 22 минути в игра. При стрелбата си националът бе безгрешен – 9/9 от средно разстояние.

За победителите Мустафа Фал вкара 21 точки. Димитрис Аграванис добави 20. Акил Мичъл се разписа с 19 точки. Никос Гикас приключи с 18, 6 борби и 7 асистенции.

Джанауд Нотае бе най-резултатен за Отбора Папаянис с 24 точки. Йоргос Папаянис се прибра в съблекалнята с 21. Арнолдас Кулбока остана с 14 точки.

Отбор Везенков вкара 96 точки в подкошието срещу 64 за съперника. Освен това, за селекцията на Йоргос Барцокас от пейката пък дойдоха 85 точки срещу 68 за тим Папаянис. В добавка, победителите грабнаха общо 37 срещу 22 борби за състава на Василис Спанулис.

Това бе първото издание на Мача на звездите в южната ни съседка след двугодишна пауза. Последният бе през 2020 г.

Преди срещата се проведоха конкурси по тройки и по забивки, които бяха спечелени съответно от Маркъс Денмън и Чевес Гудуин.

СТАТИСТИКА ОТ ОТБОР ВЕЗЕНКОВ – ОТБОР ПАПАЯНИС

Вижте пълен запис на двубоя:

Снимки: Esake.gr/Fosonline.gr.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани