7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияРилски продължава да залага на Мирослав Васов

Рилски продължава да залага на Мирослав Васов

Крилото ще бъдe част от тима на самоковци и през 2022/2023

Мирослав Васов ще продължи да бъде част от Рилски спортист. От клуба потвърдиха, че ще разчитат на крилото и през 2022/2023.

23-годишният баскетболист е възпитаник на школата на самоковския клуб. В последните няколко сезона той е част и от мъжкия отбор, с който през миналия вдига Суперкупата и Купата на България и игра финал в НБЛ. Освен това, Мирослав Васов участва и във ФИБА Къп със самоковци.

Бившият младежки национал оставя на сметката си средни показатели от 6.4 точки и 2.3 борби в общо 39 мача на Рилецо във всички надпревари у нас, както и средно по 4.6 точки и 1.2 борби в 5 срещи в европейските турнири през 2021/2022.

С Рилски спортист Мирослав Васов има още една Купа на България – от 2021 г. в Панагюрище и сребро в НБЛ от същата година.

Освен на Мирослав Васов, през следващата година Рилски ще разчита още на Васил Попов, Борислав Николов, Георги Адирков и Христо Бъчков.

Снимки: LAP/НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани