6.4 C
София
неделя, май 12, 2024
НачалоЕвропаНово попълнение на Олимпиакос за Везенков: Харесва ми да играем едновременно на...

Ново попълнение на Олимпиакос за Везенков: Харесва ми да играем едновременно на терена

И двамата можем да играем така, че да изненадаме някои хора, споделя Алек Питърс

Едно от новите попълнения на Олимпиакос Алек Питърс сподели първите си впечатления от работата в Пирея. Пред BasketNews американецът с босненски паспорт говори и за партньорството си с Александър Везенков. 

Хареса ми идеята не само да го подкрепям, но и да играя на терена едновременно с него. На практика е страхотно да имаш някой, който може да те предизвика и да направи нещата лесни за теб. Саша и аз сме имали моменти, в които сме играли заедно“, заяви Алек Питърс, който е носител на трофея в Евролигата от 2019 г. като част от ЦСКА Москва.

„Различията ни се виждат. Той е много активен при борбите, а аз се справим добре по периметъра. И двамата можем да играем така, че да изненадаме някои хора. Всички си мислеха, че ние ще си поделяме времето на терена. Изобщо няма да е така. Ще се допълваме“, казва още крилото за българина.

„Имаме толкова много страхотни стрелци в нашия отбор като цяло. Аз, Саша, Костас Слукас, Айзея Кенън, Костас Папаниколау. В състояние сме да увлечем защитата, което дава шанс на високите под коша да си свършат работата. Имаме страхотен баланс в нашия отбор, смята Алек Питърс.

Днес от 21.30 ч. Олимпиакос с Александър Везенков в състава си ще гостува на Баскония в мач от 4 кръг в Евролигата. Тимът на родния национал има в актива си 3 победи в турнира на богатите.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани