9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАНовобранец блести за Маями на Коледа в НБА (видео)

Новобранец блести за Маями на Коледа в НБА (видео)

Хайме Джакес младши с първия си дабъл-дабъл в лигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без контузения Джими Бътлър Maями преодоля съпротивата на Филаделфия след 119:113 у дома в среща, която бе част от Коледната програма на НБА. Така Хийт донесоха девети пореден успех на треньора си Ерик Сполстра, което е рекорд за наставник навръх празника в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Новобранецът на „горещите“ Хайме Джакес младши определено ще запомни тази Коледа, след като наниза 31 точки и грабна 10 борби за първия си дабъл-дабъл в НБА.

От неговите съотборници Бам Адебайо финишира с 26, 15 борби и 5 асистенции. Тайлър Хиро се разписа с 22, 6 борби и 5 асистенции.

Тобайъс Харис бе най-резултатен за Филаделфия, който бе без Джоел Ембийд, и завърши с 27 точки, 7 борби и 6 асистенции. Кели Убре вкара 25 плюс 7 борби. Мо Бамба остана с 18 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Двата тима оставиха развръзката за последната четвърт след 86:86 в края на третия период. Във финалната част домакините се довериха на Хайме Джакес младши и на Бам Адебайо, които се превърнаха в автори на 20 от общо 33-те точки на своя тим, който стигна до успеха с крайното 119:113.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 декември Маями ще играе срещу Голдън Стейт, докато ден по-рано Филаделфия ще има визита на Орландо. 

СТАТИСТИКА ОТ МАЯМИ – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани