16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияНовият капитан на Черно море Тича: Не трябва да се отказваме във...

Новият капитан на Черно море Тича: Не трябва да се отказваме във всеки един мач

Това, което ще ни държи в двубоите е себераздаване в защита и бърза игра в нападение, казва още Веселин Георгиев

Веселин Георгиев ще бъде новият капитан на Черно море Тича. Крилото ще носи лентата при варненци през 2021/2022, след като в края на миналия сезон Пламен Алексиев обяви край на кариерата си.

Това, което сме си говорили с треньора и с момчетата е, че като млад отбор трябва да не спираме да бягаме и да не се отказваме до края във всеки един мач. Предимството на младостта е това. Недостатъкът е, че трудно можеш да се надлъгваш с по-опитните отбори, затова се надявам скоростта да е в наша полза и огромно желание в защита. Когато нямаш все още опита, това, което ще ни държи в мачовете е себераздаване в защита и бърза игра в нападение„, сподели пред bball.bg Веселин Георгиев на въпрос какво очаква от младите в отбора си.

Роденият в Шумен баскетболист продължава втория си период при „моряците“, който стартира през 2016 г. Преди това той е част от Черно море Тича от 2004 до 2008 г. Освен това, носи екипа на Спартак Плевен.

През последната година Веселин Георгиев записва средно по 8.1 точки, 1.7 борби и 1.2 асистенции в общо 20 мача на Черно море Тича в родния елит.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани