20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияНова победа за София-Балкан в шампионата на колички (видео)

Нова победа за София-Балкан в шампионата на колички (видео)

Столичани спечелиха срещу Черно море Тича

София-Балкан записа пета поредна победа в ържавното първенство по баскетбол на колички. Тимът, който предсрочно си бе гарантирал титлата в осмото издание на шампионата, надви Черно море Тича с 56:42 на старта на финалния турнир във Варна.

С успеха София-Балкан продължава без загуба мач преди края, докато „моряците“ все още нямат победа.

Черно море Тича имаше леко предимство почти през цялата първа четвърт, но след силни финални минути съперникът обърна за 15:11. Подемът в играта на столичния тим продължи и през втората част, като на почивката той се откъсна с 31:14. През второто полувреме играта бе много равностойна, но София-Балкан нямаше проблем да поддържа двуцифрен аванс и да спечели.

В основата на успеха за победителите бяха Персиян Еленков с 28 точки и 13 борби и Григор Иванов с 22 точки, 9 борби и 8 асистенции.

Над всички за съперника бе Мартин Иванов с 24 точки и 9 борби.

В програмата днес има още един двубой, като от 17:00 ч. домакините от Черно море Тича ще премерят сили с Левски. Дербито между София-Балкан и Левски ще се проведе на 1 октомври от 10:00 ч., след което ще бъде и награждаването.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани