7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияНиколай Стоянов: При загуба с една точка всеки кош е важен

Николай Стоянов: При загуба с една точка всеки кош е важен

Отборите, които са в Топ 5, включително и Академик, са равностойни, смята баскетболистът на Берое

„Имаме два загуби с точка от този отбор. Беше важна среща, която се надявах да вземем. Надиграха ни със зонова преса. Подготвихме се за това, очаквахме да го имат в играта си, но не успяхме да отговорим на тяхната агресия. Спечелиха борбата под нашия кош и закономерно ни победиха„, коментира един от основните играчи на Берое Николай Стоянов след загубата на тима си от Академик с 80:81.

„Не успяхме да изпълним поставената задача срещу тяхната защита, която показаха. Вкараха и много точки от втори шанс, които в края бяха ключови. При загуба с една точка всеки кош е важен„, добави баскетболистът на „зелено-белите“, който се разписа с 16 точки срещу пловдивчани. 

Отборите, които са в Топ 5, включително и Пловдив, са равностойни. Единствено Левски успяха да запазят състава си. При тях се вижда едно израстване, което е нормално при играчи, които за втора поредна година играят заедно. Основното ядро се запази. Смятам, че ще бъде интересно до края на сезона. В празните зали няма домакински фактор„, смята Николай Стоянов. 

Академик излъга Берое в Стара Загора

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани