24.7 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоБългарияЯмбол би, но не успя да спре Евгени Хаджирусев

Ямбол би, но не успя да спре Евгени Хаджирусев

Гардът на бургазлии изтормози защитата на съперника и приключи с 34 точки

Втора победа завоюва Ямбол в предсезонната си подготовка. В зала “Диана” отборът на Тони Дечев отказа Черноморец с 92:86 в контрола.

Андрей Иванов и Кръстан Кръстанов реализираха по 16 точки за Ямбол, като първият грабна 6 борби, а вторият овладя 7 отскочили от двата ринга топки. Капитанът Стоян Петков се отчете с 14. С по 10 точки завършиха Ивайло Тонев, Дарин Иванов и Джейк Рос, като вторият направи и 7 асистенции.

Евгени Хаджирусев бе над всички за Черноморец с 34 точки, като бе 13/13 от линията за изпълнение на наказателни удари, допълнени от 5 завършващи подавания. Борис Войков отбеляза 16. Юношеският национал Томас Читадзе вкара 11 точки.

В игра за бургазлии се появи и опитният гард Михаил Капитанов, който е част от щаба на тима. Той се разписа с 9 точки, 5 асистенции и 2 откраднати топки за 17 минути на терена.

Домакините имаха предимство под двата ринга, като овладяха 38 срещу 31 борби за Черноморец. Ямболии допуснаха и по-малко технически грешки – 11 до 22 за „акулите“.

На 19 септември Ямбол ще излезе срещу Академик Пловдив, а последният ще играе с Черноморец на 2 октомври.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани