16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаМонтана 2003 не успя срещу лидера в Адриатическата лига (видео)

Монтана 2003 не успя срещу лидера в Адриатическата лига (видео)

Отборът на Мануел Марков отстъпи на Будучност

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монтана 2003 допусна загуба в последния си домакински мач от втория етап на Адриатическата лига за жени. В своята зала „Младост“ отборът на Мануел Марков претърпя поражение от лидера Будучност с 58:68 в двубой от 7 кръг в Суперлигата.

И ОЩЕ: Вицешампиоките на България са трети в класирането с баланс от 8-4, но вече си гарантираха участие във Финалната четворка в турнира.

НАЙ-ДОБРИ: Христина Иванова завърши с 19 точки за Монтана 2003. Санта Ококуте-Балкойене добави 15. Виктория Стойчева се включи от пейката с 12 точки. Димана Георгиева грабна 11 борби плюс 8 точки.

Мина Джорджевич бе много полезна за Будучност и оформи дабъл-дабъл – 17 точки и 18 борби. Драгана Живкович приключи с 12 и 5 асистенции. По 10 точки вкараха Мария Лекович и Анастасия Дробняк.

КЛЮЧЪТ: Последната четвърт се оказа ключова в срещата. В нея гостенките реализираха 22 срещу 7 точки за съперника и чрез Анастасия Дробняк, Драгана Живкович и Мина Джорджевич стигнаха до пълен обрат, за да си осигурят успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 март Монтана 2003 ще гостува на Орлови.

СТАТИСТИКА ОТ МОНТАНА 2003 – БУДУЧНОСТ

Вижте пълен запис на двубоя:

 

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани