15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияМонтана 2003 влезе в тренировъчен режим

Монтана 2003 влезе в тренировъчен режим

Новият треньор на вицешампиона на страната Преслав Пешев събра в зала "Младост" девет баскетболистки

Монтана 2003 даде старт на предсезонната си подготовка. Първото занимание на тима на Преслав Пешев се проведе в зала „Младост“ и бе посетено от кмета на града Златко Живков.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Basketball Club Montana 2003 (@bcmontana_2003)

От утре (29 август) Монтана 2003 се мести във Вършец, където ще остане до края на седмицата. Към тренировките на тима се присъедини и едно от новите попълнения Преслава Колева. Чуждестранните състезателки Адисън Ричардс, Тая Робинсън и Терей Бригс ще се включат на по-късен етап.

В състава на Монтана 2003 през 2023/2024 ще бъдат още Борислава Денчева, Валентина Горанова, Микаела Дамянова, Ванина Василева, а с тима ще тренират и два баскетболистки от школата – Цветелина Върбанова и Ема Савова.

Вицешампионът на страната при дамите има уговорени два контроли в Румъния. На 11 септември Монтана 2003 ще играе срещу вицешампиона на северната ни съседка Фарул Констанца, а ден по-късно (б.а. – на 12 септември) и срещу Рапид Букурещ.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани