19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияМиньор 2015 влиза в обновената си зала за мач срещу шампиона Балкан

Миньор 2015 влиза в обновената си зала за мач срещу шампиона Балкан

Двубоят между новака в НБЛ и ботевградчани ще бъде на 17 януари

Новакът в НБЛ Миньор 2015 ще влезе в обновената си зала съвсем скоро. Тимът на Георги Младенов ще изиграе първия си двубой от елита на свой терен на 17 януари (сряда) от 19.00 ч. срещу шампиона Балкан. 

Според информация на Zapernik.com, входът за срещата ще бъде свободен. Феновете на Миньор подготвят и специална хореография.

Ремонтът на зала „Борис Гюдеров“ започна в средата на октомври месец 2023 г. Спортносто съоръжение се ремонтира както вътрешно, така и отвън. За външния ремонт е направена нова топлоизолация на сградата, сменена е дограмата, има нови павета, градинки, положен е и нов асфалт. В залата са подменени седалките. Самата вътрешна настилка е реновирана и изциклена. Монтирано е модерно отопление с топловъздушни апарати, които отопляват през зимата и охлаждат през лятото. Има и ново табло.

Ремонът на зала „Борис Гюдеров“ е на стойност 1 800 000 лв., като 600 000 лв. са отпуснати от Министерството на младежта и спорта, а останалата сума е от бюджета на Община Перник.

ПрезGoogle
ИзточникZapernik.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани