19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАМаями се справи с Шарлът след продължение (видео)

Маями се справи с Шарлът след продължение (видео)

"Горещите" спряха серия от две поредни загуби в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями мина през драма с продължение, но оцеля срещу Шарлът след 117:112 у дома. С това „горещите“ спряха серия от две поредни загуби в НБА и се озоваха на победния път за пети път в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Джими Бътлър остана на крачка от трипъл-дабъл за Маями – 35 точки, 10 борби и 8 асистенции, като бе 13/15 от линията за изпълнение на наказателни удари. Бам Адебайо също оформи дабъл-дабъл – 18 и 14 борби. Дънкан Робинсън се включи от пейката с 14 точки.

Кели Убре Джуниър бе най-резултатен за Шарлът с 29 точки и 7 борби. Тери Розиър се отчете с 22 и 8 борби. Джейлън МакДаниелс остана с 16 точки.

КЛЮЧЪТ: Хийт водеха с 15 точки, както и с 12 в последната четвърт, но се нуждаеха от Джими Бътлър, който да вкара 8 поредни точки и да прати мача в продължение след 104:104.

В допълнителните 5 минути надлъгването продължи, но Маями все пак стигна до победата след 6 поредни успешни наказателни удара на Бам Адебайо и Гейб Винсънт, с което оформи крайното 117:112.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Двата състава ще се срещнат отново още тази седмица, на 13 ноември.

СТАТИСТИКА ОТ МАЯМИ – ШАРЛЪТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани