Людмил Хаджисотиров: Трябва 40 минути да бъдем пределно концентрирани

Започнаха по-мотивирано още от първата секунда, бе мнението на наставника на Рилски спортист

368

„Поздравявам отбора на Академик, който повече искаше победата и повече им трябваше. Започнаха по-мотивирано още от първата секунда. Ние положихме много усилия да се върнем и спечелихме второто полувреме. Когато си влязъл в подобна дупка, полагането на тези усилия те връща донякъде, но днес не ни стигнаха силите да направим обрат. Трябва 40 минути да бъдем пределно концентрирани и да играем с максимални усилия, както го направихме през второто полувреме„, бе мнението на наставника на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след загубата от Академик в Пловдив с 83:87.

„Нашата цел беше да станем първи в редовния сезон и да имаме домакинско преимущество и в тези мачове, които остават до края на сезона всички ще получават шанс, за да не се губи игрови ритъм. Искаме основните играчи да са свежи за началото на плейофите. Надяваме се всички да са здрави. Доста различна мотивация имаше днес в двата отбора относно желанието за победа„, каза още треньорът на лидера в класирането на НБЛ.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКНБЛ
Предишна статияЙордан Янков: Когато имаме дисциплина, това е резултатът
Следваща статияТайлър Криймър: Доста хора не вярваха в нас, но ние успяхме да постигнем тази победа
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."