16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Все още не сме равностойни на водещите отбори

Любо Минчев: Все още не сме равностойни на водещите отбори

Това е една тъпотия, все едно досега не е имало вируси и не сме боледували, добави треньорът на Берое

Мисля, че спечелихме в края на третата четвърт. Спартак имаше един Мартин Маринов, който имаше феноменален ден. На полувремето беше 6/6 от тройката, мисля, след няколко наши грешки, оставяйки го да стреля сам”, започна анализа си на успеха на Берое с 87:68 над Спартак треньорът на старозагорци Любо Минчев.

В края на втората четвърт нашите нападения не бяха толкова добри и защитата им позволи те да се върнат от 11 точки само на 2. Ако там бяхме задържали, мачът щеше да приключи по-рано. Но аз съм доволен. И двата отбора имахме здравословни проблеми. Смятам, че донякъде по-добрата защита, която играем, ни помогна изключително много”, коментира специалистът, чийто тим овладя инициативата в двубоя през второто полувреме.

За Седариан Рейнс, мисля, че ще играе срещу Левски, поне засега. Никога нищо не се знае. За Павел Маринов не мога да кажа. Знаехме, че няма да може да играе в този мач. Имаше вариант Седариан да излезе срещу Спартак, но говорихме преди двубоя. Радвам се, че го запазихме и смятам, че през следващата седмица той ще се присъедини към тренировъчния процес”, сподели Любо Минчев относно състоянието на двамата баскетболисти, които останаха на пейката в Плевен.

Въпреки че победихме в първия си официален мач за сезона и то с разлика, смятам, че все още не сме равностойни на водещите отбори. Не мога да кажа нищо за Левски Лукойл. Не съм ги гледал. Ще наблюдаваме срещата им с Рилски спортист, който също е много добър отбор. Левски също не е в пълен състав. От това, което съм чел и следил като контроли, нищо не мога да кажа за тях засега”, добави наставникът на старозагорци по повод следващия съперник на тима си. Берое и Левски Лукойл ще се сблъскат в Стара Загора на 17 октомври.

Аз лично смятам, че това е една тъпотия. Все едно досега не е имало вируси и не сме боледували. Това е като една пропаганда, особено по телевизията. Ако някой се закашля сега, веднага трябва да му правят PCR тест ли?! Това е една малоумщина. Явно световният елит е решил нещо да прави. Лошото е, че тази финансова криза се отразява навсякъде, на всички хора, които работят”, завърши Любо Минчев по повод ситуацията с коронавируса.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани