10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс поднесе победата на Лейкърс в края (видео)

Леброн Джеймс поднесе победата на Лейкърс в края (видео)

37 точки, включително успешен наказателен удар в последните секунди, за Краля срещу Хюстън

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс записаха втори пореден успех в НБА и вече са на крачка от Топ 5 в Западната конференция. „Езерняците“ повалиха Хюстън със 105:104 у дома.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс отбеляза рекордните за себе си през сезона в лигата 37 точки, включително успешен наказателен удар 1.9 секунди преди сирената, за да подпечата победата на Лейкърс. Крилото допълни сметката си с 6 борби и 8 асистенции за 40 минути в игра.

От неговите съотборници Антъни Дейвис оформи нов дабъл-дабъл – 27 точки и 10 борби. Остин Рийвс се включи от пейката със 17, 6 борби и 6 асистенции.

Дилън Брукс бе най-резултатен за Хюстън с 24 точки. Алперен Шенгун добави 23, 10 борби и 5 асистенции. Фред ВанВлийт също стигна до двойните показатели – 15 точки и 16 асистенции.

И ОЩЕ: Това бе петият мач на Леброн Джеймс в НБА с 30 и повече точки този сезон, както и четвъртият в последните седем срещи на Лейкърс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 ноември тимът от Ел Ей ще има за съперник Юта в двубой от турнира в НБА. Утре сутрин Хюстън ще играе срещу Голдън Стейт.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ХЮСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани