Леброн Джеймс за серията срещу Денвър: Ще бъде по-трудна от предишната

Ще става все по-тежко, убеден е 4-кратният шампион в НБА

380

Една от звездите в НБА Леброн Джеймс отправи предупреждение към съотборниците си в Лейкърс, отнасящо се до финалната серия на Запад. В спора за трофея в своята конференция 4-кратният шампион в лигата и колегите му ще се изправят срещу Денвър.

„Колкото и трудно да изглеждаше второто изпитание, третото ще бъде още по-трудно. Не искам да кажа нищо лошо за Голдън Стейт, но с напредването на плейофите ще става все по-тежко. И двата тима са на крачка от битката за титлата в НБА. Така, че ситуацията става все по-сложна“, смята 38-годишният баскетболист.

„Денвър се подобри от 2020 г. насам. Имат повече опит. Всеки мач, всяка битка помага на тима да расте и Нъгетс не са изключение. Отнасяме се към тях с голямо уважение, очаквам с нетърпение да започне тази серия“, добави участникът в 19 издания на Мача на звездите отвъд океана.

Серията между Лейкърс и Денвър ще стартира утре сутрин 3.30 ч. българско време. В нея ще се играе до четири успеха от седем срещи.

Предишна статияНово признание за Александър Везенков (видео)
Следваща статияНБА събра най-доброто от полуфиналите в двете конференции (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."