Константин Паисиев: Със сигурност има израстване, започваме да играем малко по-добре

Може би от пейката не влизаме много добре, добави крилото на Шумен

682

Може би от пейката не влизаме много добре, вече си го говорим два мача. Няма много точки от пейката и трябва да завършим двубоя с хората, с които сме почнали, със стартовата петица и смятам, че се изморяваме. Физически не сме толкова зле, но психически започваш да издъхваш, Виктор например накрая. Тежко е, постоянно те пресират, въртят се, по двама-трима те пазят. Тежко е накрая“, сподели баскетболистът на Шумен Константин Паисиев след загубата от Академик с 66:83.

Със сигурност има израстване, започваме да играем малко по-добре. Сега чакаме и двама чужденци да се присъединят, да започнат и те да играят. Карантината не смятам, че ни повлия много. Даже за някои хора смятам, че е добре. Изиграхме два тежки мача. Смятам, че психически даже ни помогнаха тези 10 дни, които изпуснахме, но физически после трябваше да наваксаме“, каза още крилото, чийто тим допусна четвърто поредно поражение в НБЛ.

Академик Пловдив се върна към успехите в НБЛ (видео)

Предишна статияЯнко Янков: Много технически грешки пореден мач
Следваща статияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Васил Бачев
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."