12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Васил Бачев

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Васил Бачев

Най-хубавото е, че спечелихме, допълни капитанът на Академик

Васил Бачев допринесе за победата на своя Академик над Шумен с 83:66 в отложена среща от 3 кръг в НБЛ. Капитанът на пловдивчани заслужи званието Играч на вечерта на BBALL.BG.

Националът достигна до КПД 25 в двубоя, след като се отчете с 15 точки, 5 борби, 7 асистенции, 2 откраднати топки и чадър за 37 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си Васил Бачев бе 6/6 от средно разстояние и 1/3 зад дъгата.

„Най-хубавото е, че спечелихме. Последните 3-4 мача играхме по-лошо, не можехме да вземем победата. Радвам се, че успяхме да спечелим. Поздравявам Шумен, едни млади момчета, играят с много енергия. Имаха и невероятен ден. Разбира се, те са баскетболисти, играха много хубаво, поздравявам ги, дано продължават с добрите мачове. Мисля, че добре ги ограничихме в тяхната зала. Имахме на моменти на спадове в нападение, загуба на концентрация в защита. Допуснахме лесни точки, може би можехме да ги ограничим и по-малко точки да вкарат, но в крайна сметка се радвам, че успяхме да се поздравим с победата“, бе мнението на Васил Бачев за двубоя. 

Академик Пловдив се върна към успехите в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани