9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългари в чужбинаКонстантин Костадинов и Аликанте спечелиха българско дерби в Испания

Константин Костадинов и Аликанте спечелиха българско дерби в Испания

11 точки за крилото в дуела срещу Менорка на Емил Стоилов

Константин Костадинов и Аликанте се върнаха към победите в Испания. Крилото и съотборниците му надиграха Менорка на Емил Стоилов със 76:57 като гости в българския дуел на 11 кръг в лига LEB Oro.

Константин Костадинов бе сред реализаторите за Аликанте и завърши с 11 точки, 7 борби и 1 асистенция за 20 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си той бе 3/4 от средно разстояние, 1/1 от тройката и 2/4 от линията за изпълнение на наказателни удари.

За Менорка Емил Стоилов се включи от пейката и се задържа на терена 10 минути. В тях центърът се разписа с 2 точки, 1 борба, 1 открадната топка и чадър, като бе 1/4 при стрелбата си от близка дистанция.

Аликанте е с баланс от 7-4 и се намира на шеста позиция в класирането на лига LEB Oro. Менорка пък има 2 успеха и 9 поражения и е на последно място.

На 9 декември Константин Костадинов и тимът му ще премерят сили с лидера Бургос, докато същия ден Емил Стоилов и компания ще играят срещу Овиедо.

СТАТИСТИКА ОТ МЕНОРКА – АЛИКАНТЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани