Константин Костадинов в групата на България срещу Босна

Баскетболистът на Палмер Палма ще заеме мястото в състава на Алекс Симеонов

682

Селекционерът на България Росен Барчовски направи една промяна в състава за днешния мач от световните квалификации срещу Босна и Херцеговина. В групата на „лъвовете“ ще бъде Константин Костадинов, който ще заеме мястото на Алекс Симеонов. Извън 12-те отново остана Цветомир Чернокожев.

В тима ни ще бъдат още Деян Карамфилов, Чавдар Костов, Васил Бачев, Йордан Минчев, Александър Янев, Емил Стоилов, Павлин Иванов, Станимир Маринов, Андрей Иванов, Димитър Димитров и Венцислав Петков.

В групата на Босна и Херцеговина в Ботевград са: Джанан Муса, Един Атич, Харис Делалич, Миралем Халилович, Джон Робърсън, Александър Лазич, Кенан Каменяш, Емир Сюлейманович, Амар Гегич, Сани Чампара, Айдин Пенава и Адин Врабац.

Националите ни ще очакват подкрепата от феновете в двубоя днес. Всички присъстващи трябва да имат зелен сертификат, като изключение правят лицата до 18 години. За улеснение на привържениците подвижна лаборатория за бързи тестове за COVID-19 ще има в „Арена Ботевград“ преди мача. Тя ще работи в залата от 17.00 ч., два часа преди началото на срещата.

Двубоят от група F на световните квалификации е днес от 19.00 ч. и ще бъде предаван по Нова спорт.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКБФБ
Предишна статияМилуоки се подсилва с център (видео)
Следваща статияБалкан върна в България Дивон Уошингтън (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."