5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАКлипърс наказаха Лейкърс (видео)

Клипърс наказаха Лейкърс (видео)

Реджи Джаксън наниза 36 точки за "ножиците"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс спечелиха серията срещу Лейкърс през този сезон в НБА след 4-0. Пред своята публика „ножиците“ нанесоха нов удар по самочувствието на градския си съперник след 132:111. Това бе шести пореден успех за отбора на Тайрон Лу над „езерняците“.

НАЙ-ДОБРИ: Реджи Джаксън завърши с рекордните за себе си през сезона 36 точки за Клипърс, които допълни с 8 борби и 9 асистенции. Ивица Зубац добави 19 и 9 борби. Маркъс Морис се отчете с 14 точки.

Леброн Джеймс бе най-резултатен за Лейкърс с 26 точки и 8 борби. Ръсел Уестбрук приключи със 17 и 8 борби. Малик Монк и Уейн Елингтън останаха с по 12 точки.

КЛЮЧЪТ: Клипърс нямаха милост в третия период, който стартираха с 23 поредни точки. В тази част домакините нанизаха общо 40 срещу 18 точки за Лейкърс, за да стигнат до 5-тата си победа в последните осем дни, като две от тях над Леброн Джеймс и компания.

И ОЩЕ: Лейкърс претърпяха четвърто поредно поражение в НБА, като заемат девето място в класирането на Западната конференция с баланс от 27-35.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани