9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Хвърлихме се, но в голяма част от времето Черноморец ни...

Йордан Янков: Хвърлихме се, но в голяма част от времето Черноморец ни водеше

В добър ритъм сме и съм сигурен, че ще продължаваме да показваме добри игри, смята наставникът на Академик

Искахме много победата, момчетата го показаха на терена. За съжаление истината е, че изиграхме просто лош мач. Хвърлихме се, но през по-голямата част от времето Черноморец ни водеше с доста точки и беше много трудно да свалим разликата. Те играха доста добре. Разковничето беше в борбите, взеха ни 18 борби повече. Не мога да кажа, че са желали победата повече, защото моите играчи също се хвърлиха много. Ние сме в добър игрови ритъм и съм сигурен, че ще продължаваме да показваме добри игри„, бе мнението на треньора на Академик Пловдив Йордан Янков след загубата от Черноморец със 77:89.

Черноморец удари Академик Пловдив (видео)

За срещата в Бургас говори и гардът на пловдивския тим Робърт Георгиев, който е бивш играч на Черноморец. Ето и какво сподели той:

Не успяхме да си свършим поставените задачи, не успяхме да отговорим на тяхната транзиция в атака. Топка е, върти се. Това е играта. Поздравяваме Черноморец за добрата игра. Ще се срещнем отново. Ние сме млад отбор, градим с всеки изминал мач. Сега по време на пандемията е труден и тренировъчният процес, но както казах опитваме се да градим.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани