8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: За първи път от пет мача спечелихме борбата под коша

Васил Евтимов: За първи път от пет мача спечелихме борбата под коша

Много важна победа за нас, допълни треньорът на бургазлии

Най-вече исках да наблегнем с момчетата на борбата под коша, за първи път от пет мача я спечелихме. Аз съм им казал, че когато това се случи, ще бъдем много опасни, когато този елемент го изчисти и започнем да доминираме. Показахме, че можем да хванем 48 борби, единственото нещо, което ме притеснява е, че имахме 24 грешки. Ние сме отборът в лигата с най-малко грешки на мач, а този път сме два пъти и половина повече, отколкото сме правили до момента. Това трябва да го изчистим„, вярва треньорът на Черноморец Васил Евтимов, чийто тим се справи с Академик Пловдив с 89:77 у дома.

Отдавам го, че за първи мач играем срещу зонова преса на цял терен. Показахме, че когато изпълняваме това, което аз съм поставил, нещата се получават. Всичките ни грешки бяха от прибързване, малко неувереност в някоя част. Като цяло съм много доволен от отбора, много важна победа за нас. Както ние, така и другите отбори се справят трудно с пандемията, но на този етап за мен е най-важното, както и за всички други треньори и любители на играта е, че могат да гледат баскетбол и че ние можем да продължим да играем„, каза още наставникът на бургазлии, които записаха вторa победа в НБЛ през сезона.

Черноморец удари Академик Пловдив (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани