22.1 C
София
вторник, май 21, 2024
НачалоБългарияИграчите на Спартак се срещнаха с фенове в Плевен

Играчите на Спартак се срещнаха с фенове в Плевен

По време на събитието баскетболистите на плевенския тим раздадоха много автографи и се снимаха с привържениците

Само седмица преди старта на сезона в НБЛ в Плевен играчите и феновете на Спартак се събраха на обща среща. Това се случи по-рано днес в един от търговските центрове в града.

Събитието уважиха баскетболистите от плевенския тим Станимир Маринов, Николай Стоянов, Цветомир Чернокожев, Денислав Вутев, Ивко Ивков, Константин Тошков, Андрю Гордън, Джулиън Люис и Джон’Ил Фъджет. Те бяха в компанията на старши-треньора Любо Минчев и специалиста по кондиционна подготовка Марин Яцински. Специален гост бе Дарин Великов, извел отбора на Плевен до две шампионски титли през 1995 г. и 1996 г., както и до Купата на страната през 1996 г.

На срещата в Плевен играчите и треньорите на Спартак отговаряха на въпроси, а освен това, раздадоха много автографи и се снимаха със своите почитатели.

Отборът на Любомир Минчев ще започне 2023/2024 на 8 октомври (неделя) от 13.00 ч. Тогава Спартак ще бъде домакин на Академик Пловдив в среща от 1 кръг в НБЛ.

Европейското участие на плевенчани ще стартира на 11 октомври (сряда) от 19.00 ч. срещу Бристол Флайърс у дома. Двубоят ще бъде от група А на Европейската северна лига.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани