16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияИван Лилов: Трябва да покажем характер и борба

Иван Лилов: Трябва да покажем характер и борба

Кoгато играеш петима на трима, няма как да стане, убеден е гардът на Ямбол

Балкан е отборът с най-добрата защита в българското първенство. Ние, очевидно, всеки път срещу силен отбор, който ни натисне в началото в защита, си гълтаме граматиката. Случи се в моменти от мача дори да си забравим комбинацията, а е краят на сезона. Това говорихме и на разбора, че в този мач треньорът не видя у нас характера, който виждаше до момента, което наистина е така. Аз го подкрепям като по-опитен играч. За мен това е най-важното – да се развиваме като един от отборите, които играят красив баскетбол. Това ни трябва – да покажем характер и борба и че няма да излезем срещу Левски в този дух, в който излязохме“, бе мнението на гарда на Ямбол Иван Лилов след двубоя в Ботевград.

Трябва да подобрим играта и да се сбием. При Балкан всички момчета го правеха, докато при нас имаше моменти, в които се биехме, но максимум 2-3-ма на терена, а другите – не. Когато играеш петима на трима, няма как да стане. Левски Лукойл абсолютно е труден съперник. Пак е отбор, който играе бърз баскетбол и здрава защита. Имахме шанс в Ямбол да го победим. Надявам се да станат хубави мачове, особено ако има шанс да се пуснат 30% или 50% зрители. В Ямбол с публика със сигурност ще стане хубав мач. Всички знаят, че когато има публика, Ямбол е доста силна крепост“, смята баскетболистът, който реализира 23 точки срещу Балкан.

Балкан загря за плейофите с победа в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани