19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългари в чужбинаИвайло Скрински, Теодор Трифонов и Сборният отбор останаха четвърти на турнира от...

Ивайло Скрински, Теодор Трифонов и Сборният отбор останаха четвърти на турнира от Младежката Евролига (видео)

11 точки за Теодор Трифонов срещу юношеската формация на Партизан

Ивайло Скрински, Теодор Трифонов и Сборният отбор от таланти до 18 г. от Стария континент финишираха на четвърто място в квалификационния турнир от Младежката Евролига. В Белград отборът на двамата българи загуби от юношеската формация на Партизан със 72:81 в дуела за 3/4-то място в надпреварата.

Теодор Трифонов се представи силно за Сборния тим, като се отчете с 11 точки плюс 3 борби, 6 асистенции и 1 открадната топка за 26 минути на паркета. При стрелбата си той бе 4/5 от средна дистанция и 1/3 от тройката.

Ивайло Скрински регистрира 5 точки, 2 борби и 1 открадната топка за 16 минути в игра, след като бе 1/3 при стрелбата си за две точки и 1/2 от за три точки.

Сборният отбор от таланти до 18 г. от Стария континент приключва турнира с баланс от 1-3. 

Финалът ще бъде по-късно днес от 17.30 ч. между Армани Милано и Барселона.

СТАТИСТИКА ОТ СБОРЕН ОТБОР 18 – ПАРТИЗАН 18

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

  1. […] В началото на месеца Теодор Трифонов взе участие в квалификационния турнир от Младежката Евролига, който се проведе в Белград. Юношеският ни национал и неговият Сборен отбор от таланти до 18 г. от Стария континент, в който участва и Ивайло Скрински, финишираха на четвърто място в надпреварата.  […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани