8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНационални отбориДжери Коланджело: Времето на Леброн в националния отбор изтече

Джери Коланджело: Времето на Леброн в националния отбор изтече

Той даде своя принос, което аз наистина оценявам, допълва генералният мениджър на САЩ

Генералният мениджър на САЩ Джери Коланджело заяви, че Леброн Джеймс вероятно вече няма да играе за националния отбор. Още преди няколко седмици Краля обяви, че няма да бъде в Токио за Олимпиадата.

Човешкото тяло е проектирано за определено време, в зависимост от това какъв спорт практикувате. Леброн взе решение да не участва на Олимпиадата, защото много други неща се случиха в живота му. Той посвети време на националния отбор, даде своя принос, коeто наистина оценявам, но мисля, че времето му изтече„, смята Джери Коланджело.

През декември Леброн Джеймс ще навърши 37 години. 203-сантиметровото крило има на сметката си със САЩ олимпийските титли от Пекин 2008 и Лондон 2012, както и бронз от Атина 2004. С американците 4-кратният шампион в НБА достига до третото място на световното първенство в Япония през 2006 г. Освен това, Леброн Джеймс е носител на трофея от ФИБА Америкъп през 2007 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани