10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългари в чужбинаЗагуби за българите в Испания

Загуби за българите в Испания

Срещите бяха от 10 кръг в лига LEB Oro

Загуби допуснаха българските играчи, които се изявяват в Испания. Срещите на техните тимове бяха от 10 кръг в лига LEB Oro.

Снимка: HLA Alicante/Twitter

Константин Костадинов и неговият Аликанте претърпяха поражение от Форка Лейда със 74:79 у дома. На сметката на своя тим в двубоя крилото остави 8 точки, 3 борби и 1 открадната топка за 23 минути в игра. При стрелбата си националът бе 2/4 от средно разстояние, 1/2 от тройката и 1/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Снимка: Hestia Menorca

В друга мач от този кръг Емил Стоилов и Менорка отстъпиха на Реал Бетис с 57:88 като гости. Центърът игра 13 минути за своя отбор, като се разписа с 3 точки и 1 борба. Националът бе 1/4 при стрелбата си за две точки и 1/1 от фаул линията.

Снимка: San Pablo Burgos

Симеон Лепичев и Мелила не успяха при визитата си на Естела след 69:75. Центърът завърши срещата с 8 точки, 5 борби, 1 асистенция и чадър за 20 минути на паркета, като бе 3/6 от средна дистанция и 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани