Желко Обрадович показа уважение към Ямбол

Треньори от школата на българския тим ще могат да посещават занимания на Партизан

575

Една от легендите в треньорството Желко Обрадович показа уважението си към един от българските отбори. Наставникът на сръбския гранд Партизан демонстрира топли чувства към Ямбол със снимка с блуза в цветовете на тима от Града край река Тунджа.

От ямболския клуб обявиха, че треньори от школата могат да посещават занимания на „черно-белите“ и да черпят от опита на участника в Евролигата. Това е станало факт след договорка между двете страни.

Приятелството се задълбочава! 

За нас е чест, Желко Обрадович. Деветкратният шампион на Евролигата показва симпатиите си към ямболския отбор. Припомняме, че друга легенда на Партизан и настоящ директор на академията на белградския клуб Зоран Стеванович игра за Ямболгаз през сезон 2002/2003. 

При скорошна визита на представители на БК „Тунджа“ Ямбол в Белград бе договорено треньори от ямболската школа да посещават тренировъчни занимания, на които си поискат отбор на Партизан и да черпят опит от един от най-реномираните клубове в Европа„, написаха от Ямбол под снимката, публикувана в социалната мрежа Фейсбук. 

Предишна статияПоставиха играч на Черноморец сред кандидатите за званието Защитник №1 в квалификациите за ФИБА Къп
Следваща статияАлександър Везенков и Сакраменто влязоха в залата (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."