Поставиха играч на Черноморец сред кандидатите за званието Защитник №1 в квалификациите за ФИБА Къп

Тони Троша направи впечатление на анализаторите

397

Баскетболистът на Черноморец Тони Троша направи впечатление на анализаторите, които следят ФИБА Къп, както и квалификационните турнири. 210-сантиметровият играч намери място сред 10-те състезатели, които трябва да наблюдавате внимателно по време на пресявките в надпреварата, които вече започнаха.

„Колумбиецът може да се превърне в най-добрия защитник в квалификациите при завръщането си в българския клуб, където игра през 2021/2022. Той редовно прави поне по 1 чадър на мач и няма да бъде изненада, ако стори същото и сега. Тони Троша играе за националния отбор на Колумбия от 2017 г. насам„, пишат от официалния сайт на ФИБА за центъра на вицешампионите.

Черноморец ще стартира участието си в пресявките на ФИБА Къп утре (4 октомври) от 18.30 ч. В сряда „акулите“ ще спорят с Борас (Швеция). Вторият мач на бургазлии ще бъде на 5 октомври от 18.30 ч. срещу Катая (Финландия). Двубоите ще се играят в Йоенсуу.

Срещите ще бъдат предавани в официалния канал на ФИБА в Youtube

Предишна статияБерое и Шоутайм дават старт на сезона в женския шампионат
Следваща статияЖелко Обрадович показа уважение към Ямбол
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."