7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияДимитър Маринчешки: Вече показваме по-различен облик

Димитър Маринчешки: Вече показваме по-различен облик

Борихме се, показахме характер, но и допуснахме Балкан да направи голяма разлика, каза още крилото на Спартак

Борихме се наистина. Показахме характер накрая, но преди това допуснахме Балкан да направи много голяма разлика и следователно беше много трудно за наваксване. Стигнахме почти до края, но не можахме да направим пълен обрат. Определено не стартирахме добре в третата част. Там имахме проблеми. Те може би заиграха малко по-агресивно в защита. Това доведе до контраатаки и лесни точки за тях и съответно дръпнаха с 26 точки разлика„, каза по повод срещата в Ботевград баскетболистът на Спартак Плевен Димитър Маринчешки.

Не започнахме добре сезона. Имахме доста проблеми с контузии и болести, но вече смятам, че показваме по-различен облик. Записахме две победи, играем доста по-борбено и смятам, че тепърва ще играем още по-добре. Аз почивах един месец, заради коронавирус. Не успях да се възстановя толкова бързо. Върнах се доста назад и тепърва влизам във форма, общо взето водя нова подготовка“, сподели крилото на плевенчани, който оформи дабъл-дабъл от 22 точки и 11 борби срещу Балкан.

Спартак Плевен измъчи Балкан (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани