11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: За нас основното е да играем красив баскетбол

Димитър Ангелов: За нас основното е да играем красив баскетбол

Успяхме още в началото да направим разлика, коментира наставникът на Левски

Бяхме се подготвили сериозно за тази среща, защото във Варна знаем, че се играе много трудно с тази невероятна публика и желанието, с което играят баскетболистите на съперника. Успяхме още в началото да направим разлика. Може би отборът на Черно море Тича беше малко стъписан и това ни позволи мачът да протече по-спокойно. За нас основното е да играем красив баскетбол„, заяви треньорът на Левски Димитър Ангелов след успеха над Черно море Тича с 94:66 в среща от 1 кръг в НБЛ през 2023/2024.

Естествено, името Левски задължава да играем всеки мач за победа, това и искам от моите състезатели – да се стараят и да дават максимума. Не всеки път се получава, днес играха добре, ако играем добре, ще имаме успехи. Добре започнахме, ние имаме предимство спрямо другите отбори – запазихме ядрото от състезатели. Имаме двама нови – Алекс Симеонов и Димитър Маринчешки. Така че ние още миналата година имахме такава стратегия да запазим отбора и да надграждаме нещата за след 3-4 години. Така че е нормално в началото на сезона ние да играем малко по-добре от другите отбори, понеже е логично – имаме сплотеност и вече една година сме играли заедно“, каза още наставникът на носителя на Купата и Суперкупата на България.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани