10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаБайерн Мюнхен не успя да спре дуото Пиерия Хенри и Ян Весели...

Байерн Мюнхен не успя да спре дуото Пиерия Хенри и Ян Весели (видео)

Немският тим не издържа на финалния щурм на Фенербахче

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Байерн Мюнхен намали шансовете си да избегне сблъсък с Барселона в плейофите на Евролигата. Отборът на Андреа Тринкиери отстъпи на Фенербахче със 76:81 като гост в отложен мач от 26 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Немският състав е осми с баланс от 13-13, докато селекцията от Истанбул е на 12-то място с 10 успеха и 16 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Огъстин Рубит се отчете със 17 точки и 5 борби за Байерн Мюнхен. Дарън Хилиард вкара 13.

Пиерия Хенри бе най-добър за Фенербахче с 22 точки и 8 асистенции. Ян Весели оформи дабъл-дабъл – 21 и 10 борби. ДеШоун Пиер остави срещу името си 10 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите заличиха пасив от 14 точки, след като изоставаха с 31:45 след 20 минути игра. Освен това, през третия период Байерн Мюнхен лимитира съперника до 9 точки, отговаряйки с 31, за да излезе напред с 62:52 в края му. Но и това не спря „фенерите“, които се вдигнаха на финален щурм през последната четвърт и направиха серия от 12-2, за да си върнат лидерството. Дуото Пиерия Хенри и Ян Весели остави радостта от победата в лагера на домакините. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 април Фенербахче ще се изправи срещу Панатинайкос, а два дни по-рано Байерн Мюнхен ще спори с Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – БАЙЕРН МЮНХЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани