Небойша Кнежевич: С работата си ще се стремя да оправдая доверието, което ми е гласувано

Отборът определено изпадна в някаква криза и трябваше да се направят промени, заяви новият треньор на Балкан

475

Балкан ще започне 2024 г. с нов треньор. Начело на шампионите застава Небойша Кнежевич, който начерта първите си задачи и е готов за работа.

„Аз съм тук от четири месеца, не само като главен треньор на школата, но и като такъв по индивидуална подготовка и донякъде съм запознат със ситуацията още в началото на сезона. Отборът определено изпадна в някаква криза и трябваше да се направят промени. Ще работим, това трябва да направим. Ще се борим, такъв е треньорският пост. Пред мен не стоеше някаква голяма дилема, аз съм професионалист и с работата си ще се стремя да оправдая доверието, което ми е гласувано – да се върне Балкан на такава позиция, на която трябва да бъде“, заяви новият наставник на шампионите.

За мен най-важно е начинът на провеждане на тренировките. Те трябва да бъдат по-добри, да работим сериозно за подобряване както на подготовката, така и на играта в предстоящите срещи. И да се опитаме да направим известни промени на състава, за да се върнем на правия път. Да, вече съм набелязал какви промени трябва да направя, просто ситуацията го налага. Девин Харис и Карл-Йохан Липс няма да бъдат в отбора. Вече следим за играчи на техните постове, за да се върнем в борбата за челото“, добави Небойша Кнежевич. 

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКBotevgrad.com
Предишна статияДвама си тръгват от Ботевград
Следваща статияДимана Георгиева отново на терена, облича екипа на Берое
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."