Джими Бътлър: Ако бях играл по-добре, нямаше да сме в тази ситуация

Способни сме да спечелим в Бостън, вярва крилото на Маями

563

Джими Бътлър сподели какво му дава сили да продължава да се усмихва. Баскетболистът на Маями вярва, че неговият тим може да победи Бостън в решителния седми мач от финалната серия в Източната конференция на НБА.

„Това е баскетболът. Невероятен мач, много интересен и вълнуващ. Всичко, което можеш да искаш. За нас нищо не се е променило. Трябва да спечелим двубоя в Бостън, способни сме на това. Трябва да спечелим като гости, в много неприятелска атмосфера. Ще работим върху това“, каза Джими Бътлър.

„Обясних на момчетата на пейката и след това в съблекалнята, че ако бях играл по-добре, нямаше да сме в тази позиция. И ще играя по-добре. Това ми дава сили да се усмихвам, защото момчетата ме следват. Когато се справям добре, отборът ни като цяло играе по-добре“, добави крилото на „горещите“.

Хийт бяха на 3 секунди от класиране на финалите в НБА, но в края на шестия двубой от серията с Бостън Дерик Уайт вкара за 104:103 в полза на отбора си.

Седмата среща между Бостън и Маями ще бъде на 30 май. 

Предишна статияДжейсън Тейтъм: Никога не съм се връщал в Бостън с такъв ентусиазъм
Следваща статияНаказаха с 1000 лв. и един мач президента на Рилски спортист Петър Георгиев
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."