5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАДжейсън Тейтъм открадна шоуто в НБА (видео)

Джейсън Тейтъм открадна шоуто в НБА (видео)

Крилото навъртя 51 точки срещу Вашингтон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън достигна до шести триумф в последните си девет мача в НБА. „Келтите“ надиграха Вашингтон със 116:87 като гости, за да спечелят за 24-ти път в най-силното първенство в света през 2021/2022.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм открадна шоуто за Бостън, след като избухна с 51 точки, като 48 от тях в първите три части на двубоя. Крилото бе 18/28 при стрелбата си от игра, включително 9/14 зад дъгата. Освен това, бившият възпитаник на университета Дюк бе близо до трипъл-дабъл след 10 борби и 7 асистенции.

От неговите колеги Джейлън Браун финишира с дабъл-дабъл – 18 и 10 борби. Маркъс Смарт се разписа с 11 точки и 6 асистенции.

Брадли Бийл бе най-резултатен за Вашингтон с 19 точки, 5 борби и 7 асистенции. Дени Авдия се включи от пейката с 13 и 7 борби. Кайл Кузма с 12 точки и 7 борби.

И ОЩЕ: Джейсън Тейтъм остана на 9 точки от личния си рекорд в НБА – 60 точки, реализирани срещу Сан Антонио през миналия април.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 25 януари Бостън ще приеме Сакраменто, а Вашингтон ще играе с Клипърс.

СТАТИСТИКА ОТ ВАШИНГТОН – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани