13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНационални отбориДеница Манолова сред баскетболистките, които трябва да следите на европейското в София

Деница Манолова сред баскетболистките, които трябва да следите на европейското в София

Страхотен талант, надеждите на България лежат на раменете й, смятат анализаторите

Най-добрата млада баскетболистка на България за 2022 г. Деница Манолова отново попадна в полезрението на анализаторите на Стария континент. Състезателката на Рилски спортист намира място сред играчите, които трябва да следите внимателно на европейското първенство за девойки, Дивизия Б, което ще се проведе в София от 30 юни до 9 юли.

Ето и какво пишат за нея от официалния сайт на турнира:

Tова ще бъде пореден такъв турнир за баскетболистка като Деница Манолова. Последният път тя записва средно по 13.3 точки. На ниво U16 миналата година българката бе водещ реализатор в Дивизия Б със средно по 23.7 точки. Освен това, демонстрира и качествата си под коша с по повече от 10 борби на мач. Страхотен талант, надеждите на България лежат на раменете й. Деница Манолова записа и участие с женския национален отбор на страната си в квалификациите за Евробаскет 2023.“

Деница Манолова и националния ни отбор за девойки ще стартират участието си на европейското с мач срещу Украйна на 30 юни от 18.00 ч. в зала „Триадица“. Останалите съперници на нашите в групата са Словакия, Естония и Швеция.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани