18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАДеМар ДеРоузън пренаписа историята на НБА (видео)

ДеМар ДеРоузън пренаписа историята на НБА (видео)

Крилото на Чикаго стана 14-тият, преминал границата от 50 точки в един мач в НБА през сезона

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ДеМар ДеРоузън направи и невъзможното, за да изведе Чикаго до трета победа в последните му четири мача в НБА. „Биковете“ отказаха Лос Анджелис Клипърс със 135:130 у дома след продължение, което бе 45-тият им успех в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: ДеМар ДеРоузън избухна с 50 точки за Чикаго, като остана на крачка от личния си рекорд в НБА. 32-годишният баскетболист вкара 17 от точките си в последната четвърт, а освен това, бе автор на 10 от общо 17-те точки на Булс в продължението. На сметката си крилото остави още 5 борби и 6 асистенции.

От неговите съотборници Никола Вучевич оформи дабъл-дабъл – 22 и 14 борби. Зак Лавин вкара 21 плюс 5 асистенции.

Реджи Джаксън бе най-добър за Клипърс с 34 точки, от които 6 тройки, и 7 асистенции. Пол Джордж приключи с 22 и 5 асистенции. Маркъс Морис остана с 20 точки.

И ОЩЕ: ДеМар ДеРоузън стана 14-тият различен баскетболист, преминал границата от 50 точки в един мач в НБА през сезона. Това е рекорд в историята на лигата. През 2018/2019 13 играчи могат да се похвалят с подобни изпълнения.

СТАТИСТИКА ОТ ЧИКАГО – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани