13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Явно това са ни уменията към момента

Даниел Клечков: Явно това са ни уменията към момента

Тези момчета трябва да са претръпнали в НБЛ вече, смята наставникът на Черно море Тича

„Имахме шанс съобразно създалата се ситуация в Берое. Трябваше да изиграем по-добър мач и да се хвърлим за победата, само че не изглеждахме дотатъчно мотивирани да го направим на терена. Отново за пореден мач ние имаме ниски проценти в стрелбата и не само отдалече, а и отдолу около коша при отиграни създадени ситуации. Не знам това дали е липса на самочувствие или нещо друго. Тези момчета трябва да са претръпнали в НБЛ вече. Явно това са ни уменията към момента, но ако се вкарат тези лесни кошове, мачът може да изглежда по съвсем друг начин. За момент се събудихме второто полувреме, заиграхме с друга динамика, но това трябваше да е през целия мач“, бе мнението на наставника на Черно море Тича Даниел Клечков след загубата от Берое с 64:74.

Берое отново на верния път в НБЛ (видео)

Ето и какво каза за двубоя капитанът на Черно море Тича Веселин Георгиев:

„Честитя победата на Берое. Ние играхме доста под възможностите си. Даже незнам какво да коментирам. Трябва да излизаме и да играем добре в защита. Ние не го правим. Процентите ни в нападение са ниски и това не се случва за първи път. И при това положение разковничето е в играта в защита. Когато не ни върви нападението, трябва да го избиваме от защита, за да се държим близо до противника.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани