10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАДалас наложи волята си над Ню Йорк (видео)

Далас наложи волята си над Ню Йорк (видео)

Лука Дончич и Тим Хардуей Джуниър комбинираха 58 точки за Маверикс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Далас спечели за втори път в последните си седем мача в НБА. Маверикс се наложиха над Ню Йорк със 121:100 като гости, с което триумфираха за общо 11-ти път в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Лука Дончич даде тон на Далас с 30 точки, 8 борби и 7 асистенции. Тим Хардуей Джуниър добави 28 и 7 борби. Спенсър Динуиди се разписа със 17 точки, 9 борби и 9 асистенции.

Джулиъс Рандъл бе най-резултатен за Ню Йорк с 24 точки и 5 борби. Имануел Куикли се включи от пейката с 23 и 6 борби. Джейлън Брънсън и Ар Джей Барет останаха с по 13 точки, като последният грабна и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: 7 минути преди края на третия период резултатът на таблото бе равен – 68:68. В следващите 5 минути обаче Маверикс направиха серия от 17-0, с което поеха контрола над срещата. Далас изигра силно второ полувреме, в което вкара общо 69 точки срещу 41 за съперника, за да си осигури победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В следващия си мач Ню Йорк ще играе срещу Кливланд след броени часове, докато на 6 декември Далас ще излезе срещу Финикс. 

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ЙОРК – ДАЛАС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани