19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияГеорги Боянов: Tемпото ни беше бавно, трудно се освобождавахме от пресата

Георги Боянов: Tемпото ни беше бавно, трудно се освобождавахме от пресата

Правя всичко, което Васил Евтимов изисква от мен, каза още крилото на Черноморец

Не успяхме да направим нападението, което тренираме вече два месеца. По-скоро темпото ни беше бавно, трудно се освобождавахме от пресата и нещата не ни се получаваха. Нямаше я тази химия, която имахме във всичките мачове, които изиграхме досега. Показателното за всичко това са тези 57 отбелязани точки„, коментира пред Max Sport баскетболистът на Черноморец Георги Боянов след загубата от Левски с 57:77.

Не бих казал, че Ивица Радич е труден за опазване, но днес той игра страхотно. Справи се отлично. Точно за това говоря. Нямахме комуникация и химия, дори и в защита. Трудностите не идваха от желение, а от комуникацията помежду ни. Оттам ни идваха всичките проблеми“, добави крилото, който се отчете с 16 точки срещу шампионите.

Мисля, че отборът може да стигне доста далече. Надявам се това нещо, което се случи, да ни събуди. Понякога отборите имат нужда от нещо такова. По-добре е да се случи сега, отколкото във важните моменти. Аз правя всичко, което Васил Евтимов изисква от мен. Помагам на всичките си съотборници. Винаги се старая да бъде лидер. Радвам се на играта на всеки един и се надявам да се случи това нещо. Надявам се с напредването на сезона да го направя„, каза още Георги Боянов.

Вихрено начало на Левски не остави надежди на Черноморец

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани