12.1 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияГеорги Боянов: Научихме и преживяхме много

Георги Боянов: Научихме и преживяхме много

Този опит ще помогне, смята крилото на Черноморец

Бих казал, че всички в клуба ще изпратим този сезон с много положителни емоции, въпреки негативизма, който ни споходи. Мисля, че научихме и преживяхме много. Този опит ще помогне и на по-младите, и на по-големите в бъдеще. Когато изпаднем в ситуация, която е трудна, вече ще имаме този опит и няма да обръщаме внимание на проблемите„, каза баскетболистът на Черноморец Георги Боянов след загубата от Спартак с 69:87 в мач от плейофите на НБЛ

Спартак игра агресивна защита, защото има ротация от 10-12 човека. Има и умора. Бих казал, че те вкараха и доста стрелби в началото, които бяха трудни, но влязоха. Това им даде самочувствие и за второто полувреме“, допълни крилото, което се отчете с дабъл-дабъл в последния си двубой в НБЛ за този сезон – 23 точки и 13 борби плюс 5 асистенции.

След тази година, която преживя този клуб, определено имаме доста уроци за научаване. Надявам се всички да сме си взели поука, макар и малко. В 40% от сезона показахме, че можем да сме фактор. Смятам, че като се изгладят нещата, догодина Черноморец ще бъде в Топ 3. За тази цел трябва да се вдигне бюджета, да се запази българското ядро. При едно добро стечение на обстоятелствата, мисля, че много хора ще останат. Надявам се догодина Бургас да има още по-силен отбор, който да играе финал„, бе мнението на Георги Боянов.

Спартак прекъсна 6-годишна суша и е на полуфинал в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани