19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАГенералният мениджър на Сакраменто отново хвали Александър Везенков

Генералният мениджър на Сакраменто отново хвали Александър Везенков

Монти МакНайър обясни и кога ще има повече яснота около разговорите с крилото

Генералният мениджър на Сакраменто в НБА Монти МакНайър за пореден път се изказа ласкаво за българския национал Александър Везенков. Бившият възпитаник на университета Пристън, който бе избран за изпълнителен директор на годината в лигата, обясни, че „кралете“ ще изчакат края на сезона, за да предприемат следващ ход.

Продължаваме да следим Саша в мачовете от Евролигата. Доволни сме, че се състезава в плейофите. Развълнувани сме да видим, че той и отборът му играят по този начин. Те имат страхотна година. Олимпиакос е фантастичен отбор. Да, ние го следим, но сега не е моментът да видим какво ще се случи. Яснота ще има след края на сезона„, заяви Монти МакНайър.

Преди ден стана ясно, че отвъд океана оценят шансовете около преминаването на Александър Везенков в Кингс през следващите месеци на около 90%. Представители на Сакраменто наблюдават изкъсо представянето на крилото през този сезон, като дори изгледаха няколко мача на Олимпиакос в Гърция.

В момента Александър Везенков е съсредоточен изцяло върху предизвикателствата с Олимпиакос в Евролигата, както в защитата на титлата му в шампионата на южната ни съседка.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани