7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаВладимир Лучич се превърна в кошмар за Армани Милано (видео)

Владимир Лучич се превърна в кошмар за Армани Милано (видео)

Първа победа за Байерн Мюнхен в плейофите на Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Байерн Мюнхен постигна първа победа в плейофите на Евролигата. Селекцията на Андреа Тринкиери се справи с Армани Милано с 85:79, за да се доближи до съперника след 1-2 в серията от 1/4-финалите в турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: Владимир Лучич даде тон на Байерн Мюнхен с 27 точки, като бе 11/12 oт линията за изпълнение на наказателни удари, плюс 7 борби. Уейд Болдуин и Пол Зипсър вкараха по 11.

Малкълм Дилейни бе най-добър за Байерн Мюнхен с 18 точки. С по 11 останаха Серхио Родригес и Шейвън Шийлдс останаха с по 11.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Владимир Лучич бе автор на пет успешни наказателни удара в последните 30 секунди на двубоя. Така сърбинът стопира евентуално завръщане на италианците, които намалиха пасива си до 75:80.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до три победи от пет двубоя. Следващият мач между Байерн и Армани Милано ще бъде на 30 април.

СТАТИСТИКА ОТ БАЙЕРН МЮНХЕН – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани