13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияВеселин Георгиев: Това е пътят, но трябва постоянство

Веселин Георгиев: Това е пътят, но трябва постоянство

Ако играем така, с такава агресия, рано или късно нещата ще се получат, смята капитанът на Черно море Тича

Това е пътят, но трябва постоянство. Постоянно трябва да се опитваме да сме толкова агресивни и мисля, че нещата ще се получат най-вече за младите играчи, за да се развиват както трябва. Със сигурност има израстване при най-младите в сравнение с миналата година, според мен. Най-важното е да има постоянство от всички, няма стари, няма млади„, бе мнението на капитана на Черно море Тича Веселин Георгиев след поражението от Левски със 73:92.

Знам, че е трудно да се поддържа едно и също ниво постоянно в лигата, предвид това, че сме и най-младият отбор и грешките и загубите, които се трупат, малко или много оказват психологическо влияние на нашия отбор. Но, ако играем така, с такава агресия, рано или късно нещата ще се получат. Като изключим първите няколко минути на мача съм доволен. Левски е класен отбор, движат добре топката, имаха много отворени шутове, които съумяха да вкарат. Притиснаха ни в определени моменти и в защита направихме някои елементарни грешки, но аз съм доволен най-вече от желанието ни в отбрана„, допълва крилото.

Левски даде старт на третия етап в НБЛ с успех във Варна (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани