10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАВезенков не игра, Сакраменто се справи с Атланта (видео)

Везенков не игра, Сакраменто се справи с Атланта (видео)

"Кралете" се върнаха на верния път в НБА след две поредни загуби

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Александър Везенков не се появи в игра в последния мач на Сакраменто в НБА. Българинът остана на пейката по решение на треньора Майк Браун при успеха на „кралете“ над Атланта със 117:110 при визитата им в „Стейт Фарм Арена“.

НАЙ-ДОБРИ: ДиАрън Фокс приключи с 31 точки, 5 борби и 8 асистенции за Сакраменто, който спря серия от две поредни загуби в НБА. Домантас Сабонис добави 25, 10 борби и 7 асистенции. Трей Лайлс се отчете с 19 точки и 6 борби.

Трей Йънг бе най-добър за Атланта с 24 точки и 9 асистенции. Дейонте Мъри финишира с 18 и 6 борби. Джейлън Джонсън оформи дабъл-дабъл – 16 точки и 15 борби.

И ОЩЕ: Сакраменто има в актива си 18 успеха и 12 поражения, с което се намира на пето място в Западната конференция на НБА.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач на Сакраменто и Александър Везенков ще бъде на 1 януари 2024 г. Тогава българинът и отборът му ще играят срещу Мемфис в 3.00 ч.

СТАТИСТИКА ОТ АТЛАНТА – САКРАМЕНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани