11.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияВасил Попов: Всички се хвърлиха

Васил Попов: Всички се хвърлиха

Пазихме ги доста добре, сподели крилото на Рилски спортист

„В този мач треньорът ни каза, че трябва да пазим здраво, защото имаме двама липсващи играчи. Пазихме ги доста добре. В последната част бяхме кош за кош, което не бе хубаво за нас. Можеше двубоят да приключи доста по-рано. Аз просто имах ден. Имах отворени шутове, вкарах ги„, сподели баскетболистът на Рилски спортист Васил Попов след успеха над ЦСКА със 79:78 в среща от 6 кръг в НБЛ.

„Успяхме първото полувреме да спрем Кейлъб Уесън и Брандън Йънг, които са много добри играчи. Момчетата под коша се справиха доста добре, крилата – също. Всички се хвърлиха в мача и победихме“, добави крилото, който вкара 21 точки за самоковци в срещата.

„Със сигурност е много приятно да победим ЦСКА и то с играчи като Мирослав Васов и Георги Адирков, с които сме от малки заедно. Треньорът ни дава шанс на нас тримата, даваме всичко от себе си и дано продължаваме така. Със сигурност днес започва сезона на Рилски“, каза още Васил Попов.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани