19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Такова отношение не е нормално, всеки иска да вкарва

Васил Евтимов: Такова отношение не е нормално, всеки иска да вкарва

Който играе за статистики, вратата е там, категоричен бе треньорът на Черноморец

“Искам да се извиня на всички зрители, които гледаха този цирк през второто полувреме, защото това не беше баскетбол. Стреляли са 11/26 от фаула, ще потренираме малко фаулове, защото това е безобразие. Такова отношение не е нормално, всеки иска да вкарва. Те си мислят, че тук, това е някакъв плейграунд и са дошли да се доказват с точки. Аз им казах – който играе за статистики, вратата е там. Могат да си заминават по възможно най-бързия начин„, категоричен бе треньорът на Черноморец Васил Евтимов след успеха над Берое с 96:69 в мач от НБЛ.

„Първото полувреме изглеждаме уникално, играем баскетбол, изглеждаме като отбор, има настроение, второто полувреме играем по темпото на Берое, които са дошли тук на плаж в Бургас. Те не бяха дошли да играят баскетбол. Разочарован съм, исках да играят плейофен баскетбол, но те второто полувреме играха уличен баскетбол. Нормално е, когато водиш на един отбор с 40 точки, да спадне темпото и концентрацията, но не е сега моментът за това. Разликата не е от значение. На мен целта ми е да играем здраво, добре в защита, хубави нападения, да не губим топката. В сряда срещу Ямбол искам да започнем още по-добре„, каза още наставникът на бургазлии, които са с баланс от 18-11 и си гарантираха домакинско предимство в първия кръг на плейофите.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани